Traject oudertraining & coaching (online):

3 modules in 3 weken op hetzelfde dagdeel, 2 uur per module (6 uur in totaal). Maximaal 6 personen i.v.m. interactieve opzet van de training. Voor toelichting klik HIER.

Of wilt u liever coaching op afroep wanneer het u uitkomt? Loopt u aan tegen vragen en situaties waarbij u er zelf niet uit komt? Waarbij het helpend zou zijn wanneer iemand even meeloopt, ondersteunt en advies kan geven op het moment dat u dat nodig heeft?

Voor meer informatie, kunt u via het contactformulier een gratis intakegesprek aanvragen. 

Nazorgtraject na diagnose binnen FASD spectrum, hoe nu verder?

Of hulp bij bemiddeling op school, zorgorganisatie of gemeente, aanvragen van indicaties voor speciaal onderwijs, WLZ e.d.?

FASD Support biedt educatie, advies op maat en cliënt-/gezinsondersteuning aan. Op locatie, via telefoon of online. Niet alleen aan ouders, maar tevens aan professionals in onderwijs, zorg of hulpverlening, en volwassenen met FASD. Daarnaast kan FASD Support helpen in situaties waarbij de communicatie met gemeente, school of instanties niet goed verloopt, of waar u van mening bent dat school of hulpverlening niet op het goede spoor zit in de begeleiding of beoordeling van uw kind.

Het tijdig opstellen van een FASD familiegroepsplan (als u voorziet dat uw kind in de toekomst waarschijnlijk ondersteuning nodig zal hebben op diverse gebieden) kan een hulpmiddel zijn om ervoor te zorgen dat u de regie blijft voeren over welke zorg en onderwijs uw kind nodig heeft, nu en in de toekomst. In de landelijke Jeugdwet is bepaald dat zorg, hulpverlening, school en andere instanties met hun eigen zorgplannen en ontwikkeldoelen moeten aansluiten op het familiegroepsplan (als dat is opgesteld). FASD Support kan u helpen een FASD informed familiegroepsplan op te stellen, dat goed aansluit op de (toekomstige) individuele zorgbehoefte van uw kind. En dat als basisdocument kan dienen voor educatie van alle professionals die nu of in de toekomst met uw kind werken. Hierdoor houdt u als ouders de regie in handen, is elke professional die in het leven van uw kind gaat komen, beter geïnformeerd en daardoor beter in staat om goed af te stemmen op de zorgvraag en ontwikkeling van uw kind.

U kunt vrijblijvend contact opnemen om te bespreken wat FASD Support voor u kan betekenen. Zie ook diensten en tarieven voor verdere informatie.