Heeft u een kind in de klas dat net is gediagnosticeerd? Loopt u tegen problemen aan rondom een leerling met FASD waar u niet goed de vinger op kunt leggen?

Heeft u het idee dat de leerprestaties en functioneren van uw leerling met FASD niet in overeenstemming zijn met zijn/haar IQ profiel? Maakt u zich zorgen over het gedrag, sociaal emotionele functioneren of de thuissituatie van een leerling met FASD?

Verloopt de communicatie en overleg met ouders/verzorgers niet optimaal, heeft u het idee dat ze te beschermend zijn of op een heel andere wijze naar het kind kijken dan u?

Of wilt u samen met uw team een online training over FASD en richtlijnen over hoe u deze kinderen zo optimaal mogelijk kunt begeleiden in een schoolsetting?

Wilt u een gastles voor studenten Psychologie, Pedagogiek, Verpleegkunde, Verzorgende etc., zodat zij binnen hun toekomstige vakgebied op de hoogte zijn van het bestaan van FASD en het mogelijk kunnen signaleren?

Zie ook diensten en tarieven voor verdere informatie, u kunt vrijblijvend contact opnemen met FASD Support om de mogelijkheden te bespreken.